зміст акт бракеражу використання пластикового посуду вимоги до миття кухонного посуду вимоги до продуктів вітаміни у харчуванні дітей втрати вітамінної цінності харчових продуктів енергетична цінність продуктів журнал бракеражу комісія з бракеражу продуктів, наказ контроль за організацією харчування корегування рецептури страви корисні страви з підвищеним вмістом калію лист МОН маса харчових продуктів нормативно­правові документи оплата праці працівників харчоблоку організація харчувіання дітей удома організація харчування новачків основні терміни та поняття оформлення денного меню оформлення меню-вимоги претензійний лист приймання продуктів харчування приймання продуктів приклад дорослих рекомендації щодо облаштування комори сумісництво посад сестри медичної старшої та сестри медичної з дієтичного харчування формування харчової поведінки дитини харчування дитини зі зниженим апетитом харчування дитини під час захворювання цінність соків чи корисне сало дітям